Agenda

Com es poden seleccionar els millors estudiants per als teus programes de màster? Cap a un model d'admissió basat en competències.

28/03/2017

El proper 28 de març us convidem a participar en una sessió oberta sobre models d'admissió i selecció d'estudiants en programes de màster. El projecte Mastermind Europe és un projecte finançat pel Programa Erasmus Plus. Està coordinat per la Universitat d’Amsterdam (Vrije Universieit Amsterdam), amb la participació de l'Associació Catalana d'Universitats Públiques (ACUP, l’Academic Cooperation Association (ACA), la Conferència de Rectors d’Alemanya i institucions d’educació superior d’Àustria, Finlàndia, Itàlia, Lituània i Eslovènia. L’objectiu del projecte és millorar la mobilitat nacional i europea dels estudiants de màster, avançant des d’un model d’admissió basat en el reconeixement de títols cap a una admissió basada en competències.

La sessió està dirigida a totes aquelles persones interessades en processos i models d'admissió que garanteixin la millor selecció d'estudiants per cada programa. Impartirà la sessió Kees Kouwenaar, coordinador del projecte i expert en processos d'admissió de la Vriej Universiteit Amsterdam. Podeu fer la inscripció aquí.

Lloc: Aula Magna de la Facultat d'Economia i Empresa, Avinguda Diagonal 690. Universitat de Barcelona

Dia: 28 de març de 2017

Horari: 15:00 a 17:00 hores