La Nit Europea de la Recerca 2020 a Catalunya obre les seves inscripcions

Les inscripcions a la Nit Europea de la Recerca 2020 a Catalunya, que finalment tindrà lloc el divendres 27 de novembre d'aquest mateix any, ja estan obertes. Les persones interessades en participar-hi tenen temps fins el 10 de juny per presentar propostes.

L'esdeveniment comptarà amb activitats a diferents seus:

  • Barcelona, amb activitats coordinades per ISGlobal i la Universitat de Barcelona (UB)

  • Girona, amb activitats coordinades per la Universitat de Girona (UdG) – Contacte: silvia.simon@udg.edu

  • Tarragona, amb activitats coordinades per la Universitat Rovira i Virgili (URV) – Contacte: tarragona@nitdelarecerca.cat

  • Lleida, amb activitats coordinades a¡per la Universitat de Lleida (UdL) – Contacte: greia@diei.udl.cat

  • Vic, amb activitats coordinades per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic)

 

Les activitats seran les següents:

 

Per qualsevol problema amb els formularis o per algun suggeriment, es pot contactar bé amb la coordinació dels diferents nodes (en el cas de Girona, Lleida o Tarragona) o amb la següent adreça de correu electrònic: celia.santos@isglobal.org.

Tenint en compte els diferents escenaris que pot plantejar la COVID-19, les activitats esmentades podrien plantejar-se en format online si fos necessari.

A més, algunes de les microxerrades apuntades també seran acollides a la Nit (o Matí) de la Recerca al Lycée Français de Barcelona el mateix divendres 27 de novembre (hora per confirmar). Així, el Consolat General de França a Barcelona es torna a sumar a la Nit de la Recerca a Catalunya amb un acte organitzat també per ISGlobal i en col·laboració amb l'ACCC.

La Nit Europea de la Recerca se celebra el darrer divendres de novembre a tota Europa amb l'objectiu d'apropar la ciència, la recerca i la tecnologia que es fa a tot el territori europeu. A Catalunya, l'esdeveniment està organitzat per la Universitat de Girona (UdG), la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Rovira i Virgili (URV), la Universitat de Lleida (UdL), la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) i l'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), amb la col·laboració de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), l'AGAUR (Ajudes de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca), ACUP (Associació Catalana d'Universitats Públiques), centres CERCA i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), entre altres.

Els actes compten amb el suport de la Comissió Europea com a part de les Accions Marie Curie, un programa de la UE per potenciar carreres del personal investigador europeu.

Imatges
Nit Europea de la Recerca